Menu

Team van multidisciplinaire experts

De grote kracht van STETO schuilt in het team van multidisciplinaire experts. Voor complexe opdrachten bundelen we achter de schermen onze krachten, waardoor we elke uitdaging tot een goed einde brengen. Wij werken zowel voor particuliere (ver)bouwers als grote projecten door overheden, projectontwikkelaars en bedrijven.

Onder leiding van Ludwig Verjans

STETO staat onder leiding van bestuurder Ludwig Verjans. Naast het zelf nog uitvoeren van studieopdrachten stuurt hij dagdagelijks het multidisciplinair team van experts aan.

Je all-in studiebureau

STETO specialiseert zich als all-in studiebureau waarbij we een complete begeleiding bieden aan bouwers en verbouwers voor al hun energie- en veiligheidsverplichtingen. Wij zijn je enige aanspreekpunt voor alle vragen inzake energie en veiligheid. EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie vormen daarbij de centrale pijlers.

 

Actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Vanuit onze thuisbasis in Tessenderlo voeren we vooral opdrachten uit in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ook opdrachten daarbuiten vormen geen enkel probleem.

Snelle en stipte service

Uiteraard vormen onze kennis en expertise onze belangrijkste troeven. Deze basis vullen we aan met een snelle en stipte service. Wanneer onze klanten ons een opdracht geven, mogen ze op twee oren slapen. Wij klaren de klus!